Okulumuzda E-Twinning Çalışmaları Devam Ediyor

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Merve Dinar Akta, e-Twinning projesi kapsamında “ Belçika, İtalya,İspanya, Portekiz,Polonya,Moldova,Macaristan gibi ülkelerin ortak olduğu Going Sightseeing-Crossing Borders and Building Bridges” isimli projede öğrencileri ile birlikte yer alıyor. Sınırları yok edip ülkeler ve kültürlerarası köprü kurmanın hedeflendiği projede öğrenciler hem kendi ülkleri ve yaşadıkları şehri diğer ülkedeki arkadaşlarına tanıtıyor hem de diğer kültürleri öğrenme fırsatı yakalıyor.Yabancı dil ve web 2.0 araçlarını etkin kullanma ve öğrenme imkanı bulan öğrenciler bir yandan da işbirliği yaparak çalışmayı pekiştiriyor.

07.06.2023 121

Adres:
DİRİLİŞ MAH. KIRÇİÇEĞİ CAD. 60. YIL ORTAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 MAMAK / ANKARA Ulaşmak için Yandex Map Kullanınız