60 Yıl Ortaokulu

Vizyon: Bilgi toplumunun ve teknolojik gelişimin gerektirdiği özelliklere sahip eğitim modelleri ile geleceğe yön veren eğitim ve kültür merkezi bir kurum olmak.

Misyon: Öğrenci merkezli yaklaşımlar ile Okulumuz öğrencilerinin bir üst eğitim kurumuna geçişte gerekli donanımları kazanmış, davranış gelişimi sağlayabilen bireyler olarak yetişmesini sağlamak için varız.

Başarılar:

Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E- TWİNNİNG PROJLERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR. TÜBİTAK 4006 PROJELERİMİZ BULUNMKATDIR.

Telefon - (312) 348 59 54

WEB - https://mamak60yil.meb.k12.tr

Adres - DİRİLİŞ MAH. KIRÇİÇEĞİ CAD. 60. YIL ORTAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 MAMAK / ANKARA Ulaşmak için Yandex Map Kullanınız

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Diriliş Mah. Kırçiçeği Cad. No:1 Mamak/ANKARA ( Abdülhakhamit caddesi bitişiği)

Ulaşım Sıhhiye köprüsü üzerinden, Ulus ve Kızılay´dan ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6 km